Diensten

Bouwadvies Bert Duker helpt u bij uw ideeën voor nieuwbouwplan of verbouwplan. Planvorming, fasering van schetsontwerp tot oplevering, bouwkosten opzet, second opinion bestaande plattegronden of eigen gemaakte plattegronden.

Ruimte Behoefte

Wij geven u advies van uw wens en eis van de verschillende ruimten in uw nieuwbouw en verbouw project. Wij kunnen uw ruimte behoefte vertalen in een overzichtelijk model waarin de diverse ruimten goed op elkaar aansluiten. De looplijnen zo kort mogelijk, leefruimte zo ruim mogelijk. In dit advies houden wij rekening met het woongenot die in uw levensfase steeds belangrijk worden. Klinkt ingewikkeld is het niet. Drempelloos en van werkruimte naar slaapkamer en sanitair op de begane grond zijn maar een paar voorbeelden.

Pakket van Eisen

Het PvE (Pakket van Eisen) is meer dan alleen maar de vierkante meters van het bouwwerk. De verschillende ruimten hebben nu eenmaal een relatie met elkaar. Deze ruimten zijn zo aan elkaar verbonden dat looproute verlies en de lengte daarvan in het PvE voorkomen worden. Belangrijk is ook een goed advies op het gebied van energie gebruik, zowel voor het verwarmen als ook het koelen van de woning. Materiaal keuze en het duurzame ge- en hergebruik daarvan, het circulair bouwen.

Second Opinion

U bent in het bezit van een bestaande tekening of een eigen gemaakt ontwerp en u het gevoel heeft iets klopt er nog niet. Dan bieden wij u een Second opinion op deze bouwplannen en om tot een goed (bouw) besluit te komen.

Fasering

Voor elk bouwplan, of het nu een recreatie woning of uw vrijstaande woning, geldt een fasering. Bouwadvies Bert Duker kan u de juiste richting geven over de te maken stappen in het bouwproces.

Netwerk

Wij maken gebruik van een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven op het gebied van constructies, EPC berekeningen, interieur advies, tekenbureau. Gezamenlijk komen tot goede contracten en binnen vastgestelde prijzen en afspraken.

Stichtingskosten

Stichtingskosten opzet, waarin financieel inzichtelijk wordt gemaakt wat u mag verwachten. Deze berekening betreft de bouwkosten, grondkosten en bijkomende kosten. De grondkosten is in bijna alle gevallen een overzichtelijk kostenplaatje, maar dat zijn de bouwkosten tot op zekere hoogte niet en de bijkomende kosten worden nog vager. Wij kunnen het inzichtelijk maken.