Diensten

Bouwadvies Bert Duker helpt u bij uw ideeën voor nieuwbouwplan of verbouwplan. Wij verzorgen en ontzorgen voor u; van schetsontwerp tot en met oplevering en nazorg. Bouwkosten opzet, second opinion bestaande plattegronden of eigen gemaakte plattegronden.

Ruimte Behoefte

Wij geven u advies van uw wens en eis van de verschillende ruimten in uw nieuwbouw en verbouw project. Wij kunnen uw ruimte behoefte vertalen in een overzichtelijk model waarin de diverse ruimten goed op elkaar aansluiten. De looplijnen moeten zo kort mogelijk en de leefruimte zo ruim mogelijk. In dit advies houden wij rekening met het woongenot die in uw levensfase steeds belangrijker wordt. Klinkt ingewikkeld is het niet. Uw werkruimte op de begane grond ombouwen tot een slaapkamer met sanitair. Uiteraard de gehele woning drempelvrij.

Pakket van Eisen

Om onnodig verlies van vierkante meters in de looproute te voorkomen, is het Pakket van Eisen van belang. De verschillende ruimte hebben nu eenmaal een relatie met elkaar. Zeker is een goed advies van energie gebruik van de woning belangrijk. In de zomer graag koel en in de winter graag warm. Materiaal keuze en het duurzame ge- en hergebruik daarvan, het circulair bouwen.

Second Opinion

U bent in het bezit van een bestaande tekening of een eigen gemaakt ontwerp en u bekruipt het gevoel, iets klopt er nog niet. Wij u een Second opinion op deze bouwplannen en om tot een goed (bouw) besluit te komen.

Fasering

Voor elk bouwplan, of het nu een recreatie woning of uw vrijstaande woning, geldt een fasering. Bouwadvies Bert Duker kan u de juiste richting geven over de te maken stappen in het bouwproces.

Netwerk

Wij maken gebruik van een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven op het gebied van constructies, EPC berekeningen, interieur advies, tekenbureau. Gezamenlijk komen tot goede contracten en binnen vastgestelde prijzen en afspraken.

Stichtingskosten

Stichtingskosten opzet, waarin financieel inzichtelijk wordt gemaakt wat u mag verwachten. Deze berekening betreft de bouwkosten, grondkosten en bijkomende kosten. De grondkosten is meestal een overzichtelijk kostenplaatje. De bouwkosten zijn dat niet. En de bijkomende kosten worden nog vager. Wij kunnen het inzichtelijk maken.